18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021

Două zile până începe Afterhills. Ultimele informaţii

De joi, 31 mai, va începe a doua edi­ţie a Festivalului Afterhills, care se va desfăşura până pe 3 iunie pe platoul din spatele complexului comercial Carre­four ERA.

Printre principalele evenimente premergătoare festivalului se numără şi reuşita organizatorilor de a omologa cel mai mare Dreamcatcher din lume, care va avea un diametrul de nouă metri, faţă de recordul actual de 7,42 de metri, stabilit în Rusia.

„Afterhills promovează arta în toate formele sale, iar pe durata celor patru zile vor avea loc workshop-uri, vor putea fi admirate instalaţii de artă mo­dernă şi neconvenţională, dar şi acti­vităţi distractive şi educaţionale“, au declarat organizatorii.

Pe lângă muzică, spre deosebire de anul trecut, va exista şi o scenă de comedy, cu momente de stand-up comedy, dar şi de breakdance, teatru contemporan şi momente de improvizaţie.

Astfel, pe scenă vor putea fi văzute momente susţinute de Micu­tzu, Teo, Vio şi Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Anisia şi Serghei, Ana Maria Caliţa, George Tănase şi Radu Bucălae. De asemenea, vor urca şi trupele de teatru, dans şi imporovizaţie OK World Wide, Front Line, Recul, That’s Amore, Trupa Iele, Trupa Idiot şi Trupa Obligo.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI