12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

19 permise retinute pentru viteza, in doar doua zile. Actiune la Iasi, Pascani, Targu Frumos si Hirlau

În perioada 20-22 iulie a.c., poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti, generate de excesul de viteză şi depăşirile neregulamentare. Au fost folosite aparatele radar din dotare. Au fost constatate 4 infracţiuni.

Poliţiştii rutieriau aplicat 397 sancţiuni contravenţionale, conform O.U.G. nr. 195/2002, în valoare de 154.820 lei, dintre care 231 pentru viteză, 1 pentru alcool, 7 pentru depăşiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reţinute în vederea suspendării 27 de permise de conducere, dintre care 19 pentru viteză, 7 pentru depăşiri neregulamentare, iar unul pentru alcool. A fost retras un certificat de înmatriculare.

Spre exemplu, la data de 21 iulie a.c., un bărbat, de 39 de ani, din mun. Iaşi, a condus un autoturism pe DE 583, în localitatea Podu Iloaiei, cu viteza de 109 km/h control radar, pe un tronson de drum limitat la 50 km/h. De asemenea, acesta nu avea asupra sa permisul de conducere. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de de 2.320 de lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

IPJ IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI