23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Zuzan revine la butoanele de la apă şi salubritate. Vezi rezultatele după reluarea interviurilor

După ce a fost suspendat din funcţia de secretar pentru acte de corupţie, Mircea Zuzan se întoarce în Consiliile de Administratie de la societatea de salubritatea şi cea de apă şi canalizare din Paşcani. Rezultatele finale au fost făcute publice astăzi după trei zile de interviu, în condiţiile în care mai mulţi candidaţi nu s-au prezentat la concurs.
La CLP Eco Salubritatea SA Paşcani cap de lista este chiar actualul director, Eduard Dumea cu 100 de puncte. El este urmat de Chiriac Eugen, fostul director şi Mircea Zuzan, fiecare cu câte 95 de puncte. Pe lista se mai afla vasile Aparaschivei cu 90 de puncte, Ionescu Dragoş cu 85 de puncte, iulian Moraru cu 80 de puncte şi Dorina Sofian cu 75 de puncte.
La societatea Prest Serv Apa SĂ Paşcani cel mai mare punctaj a fost obţinut de inginerul şef de la regia de termoficare, 100 de puncte. El este urmat de inginerul Constantin Stoica, şi acelaşi Mircea Zuzan, cu câte 95 de puncte. Pe lista mai sunt Aparaschivei Vasile cu 90 de puncte, Dragoş Ionescu cu 85 de puncte, Dorina Sofian cu 80 puncte şi Iulian Moraru cu 75 de puncte.
Componenta finală a celor două consilii de administraţie va fi stabilită şi aprobată de consilierii locali în sedinta de la sfârşitul acestei luni. Menţionăm că selectarea noilor membri a fost reluată săptămâna trecută, în zilele de marţi şi miercuri, după ce hotărârile legislativului local – aprobate în anul 2013, prin care a fost stabilită noua componenta, au fost anulate în instanţă.

Alte articole