More

  Zuzan în război cu aleșii locali. Trei hotărâri anulate după ce a fost exclus din conducerile regiilor

  Array

  Razboi deschis la Primaria Pascani. Trei hotarari ale Consiliului Local, initiate de primar, urmeaza sa fie anulate sau modificate dupa ce secretarul Mircea Zuzan a sesizat Prefectura Iasi pe motiv ca ar fi ilegale.
  Haos total chiar la varful societatilor aflate in subordinea legislativului pascanean. Desi consilierii au aprobat o noua componenta a Consiliilor de Administratie schimbarile nu au fost operate nici pana acum. Astfel atat la regia de termoficare cat si la societatea de salubritate si cea de apa si canal au ramas in functie vechile structuri de conducere iar cele noi doar pe hartie.

  Schimbarile au fost blocate chiar de secretarul Mircea Zuzan dupa ce consilierii nu au fost de acord ca acesta sa mai faca parte din conducerile regiilor. El a cerut Prefecturii Iasi sa constate lipsa de legalitate a hotararilor prin care au fost aprobate noile conduceri pe motiv ca nu sunt legale, si a avut dreptate. Juristii reprezentantului Guvernului au cerut administratiei locale modificarea lor, in caz contrar urmand sa fie anulate in instanta. Mai exact intr-un Consiliu de Admisnitratie au fost facute mai multe numiri decat numarul maxim prevazut de lege si nu au fost stabilite retributiile si atributiile membrilor prin contractul de mandat.

  Decizia Prefecturii Iasi intarzie si mai mult schimbarea conducerilor la regii. Primarul a spus ca in sedinta viitoare vor fi modificate si completate hotararile atacate de secretar.
  Mentionam ca din conducerea RAGCL fac parte Sorin Nacuta, Gelu Nedelcu si Dumitru Isticioaia. De asemenea la societatea de apa si canal au fost numiti Adriana Dondas, Vasile Aparaschivei si Iulian Moraru, iar la societatea de salubritate Eduard Dumea, Dana Marcovschi si Iulian Moraru.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI