28.1 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
28.1 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Zuzan în război cu aleșii locali. Trei hotărâri anulate după ce a fost exclus din conducerile regiilor

Ultimele știri

Razboi deschis la Primaria Pascani. Trei hotarari ale Consiliului Local, initiate de primar, urmeaza sa fie anulate sau modificate dupa ce secretarul Mircea Zuzan a sesizat Prefectura Iasi pe motiv ca ar fi ilegale.
Haos total chiar la varful societatilor aflate in subordinea legislativului pascanean. Desi consilierii au aprobat o noua componenta a Consiliilor de Administratie schimbarile nu au fost operate nici pana acum. Astfel atat la regia de termoficare cat si la societatea de salubritate si cea de apa si canal au ramas in functie vechile structuri de conducere iar cele noi doar pe hartie.

Schimbarile au fost blocate chiar de secretarul Mircea Zuzan dupa ce consilierii nu au fost de acord ca acesta sa mai faca parte din conducerile regiilor. El a cerut Prefecturii Iasi sa constate lipsa de legalitate a hotararilor prin care au fost aprobate noile conduceri pe motiv ca nu sunt legale, si a avut dreptate. Juristii reprezentantului Guvernului au cerut administratiei locale modificarea lor, in caz contrar urmand sa fie anulate in instanta. Mai exact intr-un Consiliu de Admisnitratie au fost facute mai multe numiri decat numarul maxim prevazut de lege si nu au fost stabilite retributiile si atributiile membrilor prin contractul de mandat.

Decizia Prefecturii Iasi intarzie si mai mult schimbarea conducerilor la regii. Primarul a spus ca in sedinta viitoare vor fi modificate si completate hotararile atacate de secretar.
Mentionam ca din conducerea RAGCL fac parte Sorin Nacuta, Gelu Nedelcu si Dumitru Isticioaia. De asemenea la societatea de apa si canal au fost numiti Adriana Dondas, Vasile Aparaschivei si Iulian Moraru, iar la societatea de salubritate Eduard Dumea, Dana Marcovschi si Iulian Moraru.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
28.1 ° C
28.7 °
26.2 °
43 %
4.1kmh
1 %
Dum
28 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI