10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Zuzan către Apa Vital: Cum au intrat ruşii în Ucraina, aşa aţi făcut şi voi! Toma: Am fost sabotati!

sedinta cl pascani

Schimb dur de replici în şedinţă extraordinară de astăzi a legislativului păşcănean. Secretarul Mircea Zuzan a spus că Apa Vital a intrat în Paşcani precum ruşii în Ucraina, fără a îndeplini toate condiţiile legale în vederea furnizării serviciilor de apă şi canalizare.
În replică directorul operatorului ieşean spune că argumentele invocate de secretarul Mircea Zuzan sunt trunchiate şi că au fost sabotaţi în desfăşurarea activităţii chiar de oamenii Primăriei.
În acelaşi context un consilier local a acuzat Apa Vital de furt de apometre, după debranşarea scărilor de bloc fără contracte de la reţeaua de apă.
Un alt consilier local sustine că fabrica de perdele ar fi intrat în faliment şi din cauza facturilor mari pentru apa meteorică.
Primarul Pantazi a admis că pot fi opinii diferite din partea juriştilor motiv pentru care se aşteaptă o hotărâre judecătorească. Edilul a cerut ca până atunci să nu mai fie închisă apa la robinete.
Menţionăm că Apa Vital a transmis preşedintelui de şedinţă, Carmen Apostol, o adresă cu argumentele invocate de avocaţi, contrare celor prezentate de secretarul Mircea Zuzan. Documentul nu a ajuns la mapa aleşilor locali.

FOTO 1: ION TOMA – DIR. APA VITAL

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow