11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Zuzan : Asteptati, nu platiti consumurile la apa!

Va intrebati cum sa faceti pentru a scapa de datoriile pentru apa consumata anul trecut? Ei bine secretarul Primariei Pascani va sfatuieste sa nu va grabiti cu achitarea debitelor, sa aveti rabdare si sa puneti deoparte banii. Asta deaorece nici operatorul iesean nu si-a achitat factura pentru serviciile de epurare. Problema este ca pentru fiecare zi de plata vor fi percepute penalitati de intarzaiere iar datornicii vor fi actionati in judecata si vor plati cheltuielile.
Discutiile au avut loc astazi in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local. Asa cum era de asteptat un cetatean prezent la dezbateri a intrebat unde poate plati apa.
Raspunsul a venit promt, din partea secretarului Primariei. El i-a sfatuit pe pascaneni sa nu se grabeasca cu plata, pana cand nu vor fi dati in judecata, pe motiv ca si Apa Vital are datorii la Pascani.
Mentionam ca la sfarsitul anului trecut operatorul iesean avea de recuperat de la Pascani peste 1,6 milioane de lei de la locatarii care au refuzat sa incheie contractele de furnizare. Intre timp furnizorul de apa a trimis notificari de plata si a trecut la intreruperea apei. In acesta situatie se afla locatarii de la peste 300 de scari de bloc in timp ce la 68 de scari si in cartierele de case au fost achitate facturile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow