27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Ziua Unirii sărbătorită la Casa de Cultură din Pașcani

Ziua Unirii a fost sărbătorită şi la Paşcani. Sute de păşcăneni de la mic la mare au sărbătorit astăzi 24 ianuarie, 157 de ani de la Unirea Principatelor Române alături de mari solişti de muzică populară. Deschiderea evenimentului a fost făcută de directoarea Casei de Cultură, Daniela Calistru după care interpretul maramureşean Constantin Petrescu a încântat publicul cu muzică populară autentică alături de instrumentiştii de la Rapsozii Botoşaniului.
Alături de marii artişti, pe scenă au mai urcat Petronela Rusu, Laura Ştefănescu şi Constantin Petrescu. Spre sfârşitul concertului de muzică populară şi-a făcut apariţia interpreta Daniela Condurache, originară din Botoşani care i-a încântat pe păşcăneni cu sârbe şi hore din Moldova.
La sfârşitul spectacolului invitaţii păşcăneni dar şi artişti prezenţi la eveniment au încins o hora în sala de spectacol.
Reamintim că evenimentul artistic a fost organizat de Casă de Cultură ”M. Sadoveanu” din Paşcani, începând cu ora 11:30. Intrarea a fost liberă.

 

Casa de Cultura Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow