29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Ziua Unirii sărbătorită la Casa de Cultură din Pașcani

fashiondays.ro
creditfix.ro
creditprime.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
vivacredit.ro
credius.ro
answear.ro

Ultimele știri

Ziua Unirii a fost sărbătorită şi la Paşcani. Sute de păşcăneni de la mic la mare au sărbătorit astăzi 24 ianuarie, 157 de ani de la Unirea Principatelor Române alături de mari solişti de muzică populară. Deschiderea evenimentului a fost făcută de directoarea Casei de Cultură, Daniela Calistru după care interpretul maramureşean Constantin Petrescu a încântat publicul cu muzică populară autentică alături de instrumentiştii de la Rapsozii Botoşaniului.
Alături de marii artişti, pe scenă au mai urcat Petronela Rusu, Laura Ştefănescu şi Constantin Petrescu. Spre sfârşitul concertului de muzică populară şi-a făcut apariţia interpreta Daniela Condurache, originară din Botoşani care i-a încântat pe păşcăneni cu sârbe şi hore din Moldova.
La sfârşitul spectacolului invitaţii păşcăneni dar şi artişti prezenţi la eveniment au încins o hora în sala de spectacol.
Reamintim că evenimentul artistic a fost organizat de Casă de Cultură ”M. Sadoveanu” din Paşcani, începând cu ora 11:30. Intrarea a fost liberă.

SPECTACOL DE ZIUA UNIRI LA CASA DE CULTURĂ PAȘCANI

 

Casa de Cultura Pascani

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI