24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Ziua porților deschise la Unirea

vivacredit.ro
credius.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Ziua porţilor deschise la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Paşcani a adunat zeci de viitori absolvenţi de clasa a VIII a dornici să descopere unitatea de învăţământ dincolo de porţi. Evenimentul a avut loc astăzi, 13 mai începând cu ora 10.00.

Timp de câteva ore viitorii liceeni au putut descoperi laboratoarele în care vor învaţa, au făcut cunoştinţă cu profesorii şi au participat la diferite activităţi cum ar fi atelierele de creaţie handmade şi simulatorul auto din incinta unităţii de învăţământ.

Totodată, adolescenţii au aflat oferta educaţională pentru anul şcolar 2016 – 2017 la toate cele trei profiluri ale liceului: tehnic, economic şi teoretic.

De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi elevi ai liceului care au povestit cum au ajuns să înveţe în această şcoală, dar şi experienţele trăite de-a lungul anilor.

Nu au lipsit nici momentele artistice. Liceenii i-au încântat pe cei prezenţi cu interpretări vocale, instrumentale şi piese de teatru.

Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Paşcani a fost fondat în anul 1920. Unitatea de învăţământ, oferă un curriculum gimnazial şi liceal pentru profilul tehnic, servicii şi teoretic, copiilor cu vârste între 11 şi 19 ani

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI