25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Ziua porților deschise la Unirea

Ziua porţilor deschise la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Paşcani a adunat zeci de viitori absolvenţi de clasa a VIII a dornici să descopere unitatea de învăţământ dincolo de porţi. Evenimentul a avut loc astăzi, 13 mai începând cu ora 10.00.

Timp de câteva ore viitorii liceeni au putut descoperi laboratoarele în care vor învaţa, au făcut cunoştinţă cu profesorii şi au participat la diferite activităţi cum ar fi atelierele de creaţie handmade şi simulatorul auto din incinta unităţii de învăţământ.

Totodată, adolescenţii au aflat oferta educaţională pentru anul şcolar 2016 – 2017 la toate cele trei profiluri ale liceului: tehnic, economic şi teoretic.

De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi elevi ai liceului care au povestit cum au ajuns să înveţe în această şcoală, dar şi experienţele trăite de-a lungul anilor.

Nu au lipsit nici momentele artistice. Liceenii i-au încântat pe cei prezenţi cu interpretări vocale, instrumentale şi piese de teatru.

Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Paşcani a fost fondat în anul 1920. Unitatea de învăţământ, oferă un curriculum gimnazial şi liceal pentru profilul tehnic, servicii şi teoretic, copiilor cu vârste între 11 şi 19 ani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow