17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Ziua porților deschise la Pompieri. Ce trebuie să faceți pentru a vizita sediul din Pașcani, Tg Frumos sau Iași

Ziua porților deschise la Pompieri. 

Ce trebuie să faceți pentru a vizita sediul din Pașcani, Tg Frumos sau Iași

La fel ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi organizează Zilele Porților Deschise, în perioada de desfășurare a Programului național ”Școala Altfel”.

Astfel, pe parcursul celor două intervale de timp:  27.02-31.03.2017 și 15.05-09.06.2017, între orele 09:00-15:00, copiii însoţiţi de cadre didactice sau părinţi sunt așteptați la sediul  inspectoratului dar şi al subunităţilor acestuia din Iaşi, Paşcani şi Tîrgu Frumos.

„Vizitarea sediului și al subunităților ISU este gratuită, iar programarea acestor activități se face pe baza unei solicitări din partea unității școlare/cadrului didactic, trimise pe adresa de email a instituției noastre: isujiasi@gmail.com. Toate cererile de vizită vor fi aprobate, iar pentru o mai bună organizare a activității, acestea trebuie să conțină: numele și nr. de telefon al cadrului didactic ce solicită vizita, denumirea unității de învățământ, nr. de elevi și ciclul de învățământ.” se arată în comunicatul de presă al ISU Iași.

Participanții vor avea posibilitatea să cunoască autospecialele de intervenţie, echipamentele şi mijloacele folosite de către pompieri, misiunile la care participă şi vor asista la exerciţii demonstrative de stingere și descarcerare.

Totodată, salvatorii îi vor învăţa pe copii măsurile de protecţie în caz de incendiu, inundaţii, cutremur sau la descoperirea de muniţii neexplodate.

Trebuie să ștică că ISU Iași organizează Ziua Porților Deschise în fiecare zi de vineri de pe parcursul anului.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow