11.5 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA POMPIERI

De ziua portilor deschise la subunitatile de pompieri din judet, a fost forfota mare. Copiii curiosi au ramas placut impresionati de echipamentele din dotare. Elevii au participat la simularile facute de pompieri, au fost pentru cateva minute pompieri si la finalul actiunii, majoritatea copiilor vor sa revina cat mai curand la subunitate.

ziua portilor deschise 13010

Astazi, 13 octombrie de Ziua pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale la subunitatea de Pompieri din Pascani a fost ziua portilor deschise. In vizita au fost 12 copii si 4 cadre didactice de la un Centru din Municipiu.
Acestia cu varste intre 8 si 18 ani au participat la simularile facute de catre pompieri: s-au urcat in masina, au mers la incendiu si l-au lichidat in cateva minute.

Mai mult, si-au verificat si conditia fizica si au fost si paramedici pe masina Smurd. Copiii au avut ocazia sa ia pulsul educatorilor.

Elevii de la Complexul de Servicii „Mihail Sadoveanu” din Pascani au spus ca vizita de astazi este de neuitat si ca vor reveni la anul, de ziua pompierilor, pe 13 septembrie.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow