19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ziua porţilor deschise la padocul de la Paşcani. Inspectorii DSV au pregătit o amendă de jumătate de miliard de lei

Primaria Pascani a fost somata astazi sa inchida padocul de la Blagesti, in maxim 24 de ore, in caz contrar urmand sa fie amendata cu 50.000 de lei. Asta deoarece a expirat termenul de gratie dat de inspectorii DSV , in urma controlului de acum cateva saptamani de zile, pentru luarea masurilor necesare asa incat padocul sa indeplineasca toate normele prevazute de lege sau pentru construirea altuia nou. Cum admisnitratia locala nu a facut nimic in acest sens astazi inspectorii DSV au venit din nou la Pascani hotarati sa ii sanctioneze pe cei vinovati.

In replica, reprezentantii Primariei Pascani sustin ca negociaza cu cateva Primarii din tara pentru mutarea cainilor la un alt padoc, pana la construirea altuia la Pascani. Daca nu se va ajunge la nici o intelegere cainii vor ajunge din nou pe strazile Pascaniului. Mai exact, viceprimarul Axinte a precizat ca este foarte probabil ca maine portile padocului sa fie deschise iar cainii sa fie lasati sa plece unde vad cu ochii daca inspectorii DSV vor veni sa dea amenda.

Mentionam ca in bugetul pentru acest an nu au fost alocati banii necesari pentru construirea unui nou padoc, cca 7 mld de lei fara TVA conform estimarilor proiectantilor. Reprezentantii Primariei spun ca nici nu ar fi avut de unde sa ia acesti bani deoarece au fost alte prioritati cum ar fi de exemplu repararea si asfaltarea drumurilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow