15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Ziua porților deschise la “M. Busuioc”. Printre vizitatori și elevi din comuna Miroslovești

Mai sunt câteva săptămâni de școală, iar viitori liceeni sunt interesați să vadă în ce condiții vor învăța din toamnă, care sunt dotările laboratoarelor, mai ales a celor care sunt axate pe meserii. Mai multe școli și-au deschis porților și au așteptat vizitatori, care nu au lipsit.

De exemplu, la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” printre zecile de activități programate în această săptămână altfel are loc și Ziua Porților Deschise. Chiar directorul școlii, profesor Elena Panțâru și profesorii de specialitate au așteptat elevii și le-au arătat școala, mai ales atelierele unde se face practică. Astăzi au trecut pragul elevii de clasa a VIII a de la Școala din Soci. Vezi video în cadrul știrilor INFOBIT.

Ei au rămas impresionați de oferta educațională a liceului, dar și de atelierele de instruire practică, laboratoarele de electronică și cele de textile.

După ce au văzut școala, viitorii liceeni spun că vor alege să urmeze cursuri care la final să le ofere și o meserie.

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pascani asigura formarea personalitatii autonome si creative a elevilor printr-o pregatire de inalta calitate, bazata pe cunostinte de cultura generala si formarea de competente profesionale, care sa le permita elevilor exercitarea unei profesii, continuarea studiilor, dar si realizarea propriei afaceri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow