18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Ziua porților deschise la cea mai mare școală din Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Școala unde învață cei mai mulți elevi din Pașcani și-a deschis porțile pentru a fi vizitată de către părinți și viitori elevi. Cadrele didactice au pregătit momente frumoase pentru vizitatori. Din activități nu au lipsit cântecul și dansul sau atelierele de lucru manual, acolo unde au fost confecționate felicitări și mărțișoare.

VEZI MATERIALUL VIDEO ÎN CADRUL BULETINULUI DE ȘTIRI INFOBIT. 

Așa au fost întâmpinați viitorii elevi ai școlii “Miron Costin” din Pașcani. Ei sunt elevi în clasa pregătitoare și în acest fel vor împărtăși din experiența lor de la școală. Pe lângă orele de curs obișnuite, se fac și altfel de activități. Totul a avut loc în cadrul Ziua porților deschise de la acest liceu.

Într-un timp record și acești prichindei de clasă pregătitoare au învățat să scrie și să citească. Ba mai mult, ei au și câteva sfaturi pentru viitori școlari – să fie ascultători de mama și tata, să o iubească pe doamna, să se joace, să învețe.

Și acești elevi, de clasa a IV a i-au așteptat pe prichindei cu planșele de desen, gata să fie pictate. Tema a fost flori de primăvară.

Evenimentul de astăzi face parte din cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Școlii “Miron Costin” Pașcani care se desfășoară în perioada 1 – 4 martie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI