30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Ziua Poliției cu diplome de felicitare

oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
answear.ro
credius.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro

Ultimele știri

Polițiștii în sărbătoare. Zeci de oameni ai legii vor primi diplome și scrisori de mulțumire din partea Inspectoratului de Poliție Iași datorită rezultatelor foarte bune în urma activităților desfăsurate. De la Pașcani vor fi premiați chiar de șeful IPJ, 19 polițiști. Festivitatea este programată mâine dimineață.

De la Biroul Rutier, Economic, Criminalistă sau Ordine Publică, zeci de polițiști vor fi recompensați pentru merite profesionale deosebite. De la Pașcani sunt 16 polițiști, iar de la Secția Rurală 3, de la Târgu Frumos sunt 7 polițiști, iar de la Rurală 2, de la Hîrlău sunt 5 oameni ai legii, iar de la Ruarlă 2. Pe lângă aceștia sunt premiați și cei care își desfășoară activitate în comunele din județul Iași.

Evenimentul are loc la sediul Poliției din Iași. Acolo unde vor fi premiați și câștigătorii concursurilor sportive, fotbal, şah, mini-fotbal, tenis de masă, tenis de picior şi tir sportiv, organizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Amintim că în acest weekend, în intervalul orar 15.00-20.00, pe platoul exterior de la Palas Iaşi şi în Atrium Palas va fi prezentat, persoanelor interesate, un detaşament de tehnică al Poliţiei Ieşene, format din autospeciale de intervenţie, laboratorul criminalistic şi autospeciale rutiere. Vor fi prezenți și câinii poliţişti care vor efectua diferite exerciții. De asemenea, poliţiştii de proximitate şi de la prevenire vor distribui pliante cu sfaturi preventive privind siguranţa bunurilor personale şi a locuinţei. Totodată, persoanelor interesate le vor fi furnizate informaţii de către poliţiştii de la structura de resurse umane, cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Articolul precedentA N U N Ţ DE ANGAJARE
Articolul următorA N U N Ţ DE ANGAJARE

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI