More

  Ziua pensionarilor la Hîrlău

  Array

  Pensionarii din Hîrlău au fost sărbătoriţi de către administraţia din oraş la un restaurant, cu muzică şi voie bună. Cele peste o sută de persoane – medici, profesori şi chiar muncitori au primit şi diplome de merit din partea oranizatorilor pentru implicarea în diferitele activităţi.

  pensionari h

  Ziua de 1 octombrie a fost sărbătorită şi de către pensionarii din Hîrlău. Astfel, la un local din oraş, vârstnicii s-au întâlnit şi au mai socializat, au dansat pe muzică şi au petrecut în alt mod Ziua Internaţională a Pensionarilor.

  Elena Airinei, fost cadru didactic se ocupă de organizaţia pensionarilor din Hîrlău, iar din anul 2006 de când este implicată nu îi lasă să se plictiseaca. Îi antrenează în diferse activităţi.
  Maria Rață este de 3 ani de zile pensionară şi după ani de muncă în şcoli, cu micuţii, este nelipsită de la activităţile organizate de colegii ei.

  Primarul Constantin Cernescu este nelipsit de la astfel de activităţi, iar ieri a fost în mijlocul pensionarilor şi a vorbit despre investiţiile din oraş, dar a adus în atenţia celor prezenţi şi despre rău voitorii care strică bunurile din oraş şi denigrează persoanele de la conducere.

  România, ca şi celelalte ţări europene se confruntă cu fenomenul de scădere a populaţiei. De la 23,2 milioane de locuitori, în 1990, am ajuns la sub 20 de milioane, în 2014. Acest declin este una dintre principalele ameninţări la adresa sustenabilităţii sistemului public de pensii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI