More

  Ziua pensionarilor la Hîrlău

  Array

  Pensionarii din Hîrlău au fost sărbătoriţi de către administraţia din oraş la un restaurant, cu muzică şi voie bună. Cele peste o sută de persoane – medici, profesori şi chiar muncitori au primit şi diplome de merit din partea oranizatorilor pentru implicarea în diferitele activităţi.

  pensionari h

  Ziua de 1 octombrie a fost sărbătorită şi de către pensionarii din Hîrlău. Astfel, la un local din oraş, vârstnicii s-au întâlnit şi au mai socializat, au dansat pe muzică şi au petrecut în alt mod Ziua Internaţională a Pensionarilor.

  Elena Airinei, fost cadru didactic se ocupă de organizaţia pensionarilor din Hîrlău, iar din anul 2006 de când este implicată nu îi lasă să se plictiseaca. Îi antrenează în diferse activităţi.
  Maria Rață este de 3 ani de zile pensionară şi după ani de muncă în şcoli, cu micuţii, este nelipsită de la activităţile organizate de colegii ei.

  Primarul Constantin Cernescu este nelipsit de la astfel de activităţi, iar ieri a fost în mijlocul pensionarilor şi a vorbit despre investiţiile din oraş, dar a adus în atenţia celor prezenţi şi despre rău voitorii care strică bunurile din oraş şi denigrează persoanele de la conducere.

  România, ca şi celelalte ţări europene se confruntă cu fenomenul de scădere a populaţiei. De la 23,2 milioane de locuitori, în 1990, am ajuns la sub 20 de milioane, în 2014. Acest declin este una dintre principalele ameninţări la adresa sustenabilităţii sistemului public de pensii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet