3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Ziua Națională fără paradă militară și masă festivă, la Pașcani

Primarul Pascaniului „a castigat” razboiul cu legislativul local privind organizarea paradei militare si a unei mesei festive cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Daca in cadrul comisiilor de specialitate consilierii PSD au sustinut suplimentarea bugetului tocamai pentru organizarea acestor actiuni, in sedinta de astazi, 29 noiembrie, aceeasi consilieri au batut in retragere, asta deoarece primarul Dumitru Pantazi s-a impotrivit acestei initiative, pe motiv ca nu sunt bani la bugetul local.

sed cl Pascani 29.11

Pe cealalta parte, consilierii din opozitie au cerut ca din sumele alocate din impartirea pachetelor cu alimente familiilor sociale din Pascani sa fie suportate si cheltuielile de organizarea pentru acest eveniment.

Dupa ce propunerea a fost respinsa, consilierii din opozitie si-au donat indemnizatiile pentru a organiza, din banii lor, o masa festiva pe Esplanada din zona Vale a Pascaniului , cu ocazia Zilei Nationale a Romanei. Gestul consilierilor din opozitiei nu si-a atins obiectivul pentru ca s-au strans doar 2.500 de lei, bani insuficienti pentru organizarea mesei festive, motiv pentru care initiativa a fost abandonata.

sed cl Pascani 29.11 1

Mentionam ca este pentru al doilea an, din 2008, cand la Pascani nu se mai organizeaza parada militara de 1 Decembrie, activitate organizata in fiecare an de fostul primar Grigore Craciunescu.

Pascanenii cred ca o astfel de activitatea ar fi fost benefica si necesara avand in vedere ca este vorba despre o traditie. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow