13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021

Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei de vineri 27 noiembrie o sedinta de indata pentru aprobarea finantarii de la bugetul local a celor doua actiuni care vor avea loc pe 1 Decembrie. Este vorba de depunerea unor coroane de flori la monumentele eroilor din oras si suburbii si premiere cuplurilor de aur. Sedinta a fost convocata incepand cu ora 11, iar proiectul a fost aprobat imediat de toti consilierii prezenti.

Conform programului, de la ora 8:30 vor incepe depunerile de coroane cu monumentul de la Biserica Lunca. Apoi la Blagesti, Sodomeni, Gastesti, Fantanele, Biserica Inaltarea Domnului, monumentul de pe strada Stefan cel Mare, iar la ora 12:00, la Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din municipiu, unde va avea loc si o slujba religioasa.

De la ora 13:30, in sala multifunctionala va avea loc premierea cuplurilor de aur. 40 de familii care au implinit 50 de ani de la casatorie vor primi catre 500 de lei fiecare.

Sedinta de indata a fost necesara dupa ce cu o zi inainte consilierii locali nu s-au inteles asupra programului pentru luna decembrie iar activitatile au fost blocate.

Proiectul de hotarare  propus de primar nu a fost aprobat de consilierii PSD iar Sorin Olariu de la PMP a refuzat sa voteze pe motiv ca primarul si consilierii PNL au refuzat sa aprobe un amendament al opozitiei. Ei au solicitat sa fie suplimentat programul de activitati si bugetul pentru a fi oferite dulciuri si cadouri pentru copii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI