9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

- Advertisement -

Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei de vineri 27 noiembrie o sedinta de indata pentru aprobarea finantarii de la bugetul local a celor doua actiuni care vor avea loc pe 1 Decembrie. Este vorba de depunerea unor coroane de flori la monumentele eroilor din oras si suburbii si premiere cuplurilor de aur. Sedinta a fost convocata incepand cu ora 11, iar proiectul a fost aprobat imediat de toti consilierii prezenti.

Conform programului, de la ora 8:30 vor incepe depunerile de coroane cu monumentul de la Biserica Lunca. Apoi la Blagesti, Sodomeni, Gastesti, Fantanele, Biserica Inaltarea Domnului, monumentul de pe strada Stefan cel Mare, iar la ora 12:00, la Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din municipiu, unde va avea loc si o slujba religioasa.

De la ora 13:30, in sala multifunctionala va avea loc premierea cuplurilor de aur. 40 de familii care au implinit 50 de ani de la casatorie vor primi catre 500 de lei fiecare.

Sedinta de indata a fost necesara dupa ce cu o zi inainte consilierii locali nu s-au inteles asupra programului pentru luna decembrie iar activitatile au fost blocate.

Proiectul de hotarare  propus de primar nu a fost aprobat de consilierii PSD iar Sorin Olariu de la PMP a refuzat sa voteze pe motiv ca primarul si consilierii PNL au refuzat sa aprobe un amendament al opozitiei. Ei au solicitat sa fie suplimentat programul de activitati si bugetul pentru a fi oferite dulciuri si cadouri pentru copii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow