More

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei de vineri 27 noiembrie o sedinta de indata pentru aprobarea finantarii de la bugetul local a celor doua actiuni care vor avea loc pe 1 Decembrie. Este vorba de depunerea unor coroane de flori la monumentele eroilor din oras si suburbii si premiere cuplurilor de aur. Sedinta a fost convocata incepand cu ora 11, iar proiectul a fost aprobat imediat de toti consilierii prezenti.

  Conform programului, de la ora 8:30 vor incepe depunerile de coroane cu monumentul de la Biserica Lunca. Apoi la Blagesti, Sodomeni, Gastesti, Fantanele, Biserica Inaltarea Domnului, monumentul de pe strada Stefan cel Mare, iar la ora 12:00, la Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din municipiu, unde va avea loc si o slujba religioasa.

  De la ora 13:30, in sala multifunctionala va avea loc premierea cuplurilor de aur. 40 de familii care au implinit 50 de ani de la casatorie vor primi catre 500 de lei fiecare.

  Sedinta de indata a fost necesara dupa ce cu o zi inainte consilierii locali nu s-au inteles asupra programului pentru luna decembrie iar activitatile au fost blocate.

  Proiectul de hotarare  propus de primar nu a fost aprobat de consilierii PSD iar Sorin Olariu de la PMP a refuzat sa voteze pe motiv ca primarul si consilierii PNL au refuzat sa aprobe un amendament al opozitiei. Ei au solicitat sa fie suplimentat programul de activitati si bugetul pentru a fi oferite dulciuri si cadouri pentru copii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI