28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ziua Națională a României, sărbătorită online de școli. Mesaje emoționante de la Colegiul Sadoveanu și Liceul Miron Costin Pașcani – VIDEO

Serbarile cu elevi imbracati in costume romanesti care prezentau traditiile tarii noastre de Ziua Nationala a Romaniei au fost inlocuite cu evenimente emotionante in online, in vremuri de pandemie.

Liceul Teoretic „Miron Costin” din municipiul Pascani a sarbatorit „altfel” aceasta zi si anume, printr-un clip postat pe Youtube, in care atat profesorii cat si elevii au transmis acelasi mesaj: „La multi ani, romani! La multi ani, Romania!”.

Tot Miron Costin a fost scoala care a facut o retrospectiva a serbarilor de Ziua Nationala a Romaniei, din anii in care cu totii ne puteam bucura de o viata normala.

Aceeasi idee a fost pusa in practica si de elevii Colegiului National „Mihail Sadoveanu” din municipiu. In ziua in care patriotismul este exprimat mai mult decat oricand, au raspuns la intrebarea „De ce iubesti Romania?”.


Tot in online, pe paginile de socializare si alte scoli atat din municipiu, cat si din localitatile din preajma au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow