21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Ziua mondială a siguranței și sănătății la locul de muncă

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
credius.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Ziua mondială a siguranței și sănătății la locul de muncă se marchează la 28 aprilie. Biroul Internațional al Muncii lansează anual o carte de prezentare a situației actuale din domeniul securității muncii, în care sunt puse în evidență progresele tehnice, dar și riscurile noi care apar în procesul muncii, evoluția și tendințele de pe piața muncii.

O atenție deosebită este acordată siguranței la locul de muncă în zonele industriale

Tema din 2016 a Zilei mondiale a siguranței și sănătății la locul de muncă este ”Stresul la locul de muncă: o provocare colectivă”. În prezent, mulți oameni se confruntă cu o presiune mai mare pentru a face față cerințelor muncii moderne. Riscurile psihosociale precum competiția din ce în ce mai mare, așteptările privind performanțele și programul prelungit de lucru contribuie la faptul că locul de muncă poate deveni un mediu favorizant de stres.Stresul legat de muncă este în prezent recunoscut ca o problemă globală, care afectează toate țările, toate profesiile și toți oamenii care muncesc, atât în țările dezvoltate, cât și în țările în curs de dezvoltare.

Ziua mondială a siguranței și sănătății la locul de muncă este un prilej pentru a iniția campanii de promovare a siguranței, sănătății și muncii decente. A fost stabilită marcarea acestei zile la 28 aprilie și din 2003 este monitorizată de Organizația Internațională a Muncii. Ziua de 28 aprilie este asociată de mult timp și cu mișcarea de comemorare a victimelor accidentelor de muncă sau a persoanelor care s-au îmbolnăvit la locul de muncă.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI