18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

ZIUA MONDIALA A PROFESORULUI, LA PASCANI

Elevii si profesorii din scolile din Pascani au participat astazi, 5 octombrie, la activităţi de natură extraşcolară şi extracurriculară, cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. UNESCO a ales această zi pentru celebrarea dascălilor din toată lumea, incepand din anul 1994 in semn de recunostinta pentru cei care se ocupa de educatia copiilor si tinerilor.

De exemplu, la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani, orele de curs au fost inlocuite cu activitati educativ- arstistice desfasurate in aer liber.

A urmat o festivitate in cadrul careia invatatorii si profesorii au fost rasplatiti cu diplome si flori din partea conducerii scolii si cu aplauze din partea parintilor. De asemenea, au fost premiate cadrele didactice care au obtinut rezultate deosebite la concursurile si olimpiadele nationale, dupa cum urmeaza: Ecaterina Alexa, Anca Aparaschivei, Adriana Apostol, Maria Apostol, Simona Banu, Corneliu Bradateanu, Ion Cazacu, Elena Cornea, Alina Craciun, Elena Dascalita, Voica Filip, Genovia Gheorghinca, Marius Grosu, Ionut Haratu, Gabriela Hritcu, Ionela Luca, Dana Lupuleasa, Roxana Maftei, Carmen Pasat, Geanina Ratoi, Cristina Sorohan, Viorica Chiriac, Sandina Toma, Irina Vieru si Marian Tarpescu.

Mentionam ca activitati specifice Zilei Mondiale a Profesorului au avut loc si la Colegiul Sadoveanu din Pascani. Elevii si profesorii au organizat o serie de expozitii de carte si picturi precum si seminarii pe teme de educatie.

ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow