Slider

Circa 200 de copii de la gradinita si din clasele primare s-au intrecut in acest sfarsit de saptamana, intr-o competitie pe doua roti, in orasul Hirlau. Cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii, administratia locala din oras si institutiile de invatamant au organizat un concurs de biciclete pentru cei mici.

A fost cea de-a patra editie, iar de la an la an, tot mai multi copii participa la acest eveniment prin care se promoveaza un stil de viata sanatos prin miscare. Printre cei mici, a fost prezent si edilul orasului, Radu Curca.

Au venit sa ii sprijine pe prichindei atat parintii, bunicii cat si cadrele didactice.  La final, toti micii sportivi au primit dulciuri pentru efortul depus.

Mentionam ca Saptamana Europeana a Mobilitatii a avut loc in perioada 16-22 septembrie 2018. In aceasta perioada in toata tara au fost facute diferite activitati orientate spre informarea populaţiei care este încurajată să înţeleagă de ce rolul mişcării şi al sportului sunt atât de importante pentru bunăstarea fizică şi mentală a cetăţenilor. Campania stimulează oamenii să participe la creşterea calităţii vieţii lor, prin reducerea treptată a poluării din mediul citadin.

 

Slider