21.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

“Ziua mamei”, sarbatorita la Clubul Copiilor Pascani

Zi de sarbatoare, astazi, 09 martie a.c., la Clubul Copiilor Pascani. Copii inscrisi la cercurile din cadrul institutiei au tinut sa marcheze “Ziua Mamei” printr-un specatacol ce a continut diferite momente printre care muzica, dans, recital de poezie dar si o prezentare video, formata din imagini ale tinerilor alaturi de persoana care le-a dat viata.

Sala de spectacole a Clubului Copiilor a fost neincapatoare, mamicile, bunicii dar si taticii au tinut sa fie prezenti pentru a vedea ce le-au pregatit micutii. Spectacolul a fost deschis de catre directorului Clubului Copiilor, Gabriel Ciopraga, care a urmat tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente in sala un calduros “La multi ani” si o primavara frumoasa.

Mai apoi, fiecare cerc in parte a urcat pe scena cu diferite numere spre incantarea publicului, care a aplaudat fiecare moment. Parintii au fost placut surprinsi la finalul evenimentului cand tinerii le-au daruit cate o floare, iar la iesire au putut admira o expozitie de martisoare si felicitari, lucrata de catre tinerii de la cercul de floricultura.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow