18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, la Tg Frumos

  Ultimele știri

  În data de 04 aprilie 2016 Fundația Ancora Salvării în parteneriat cu Centrul Social Multifuncțional, Liceul Tehnologic Special „Trinitas”, Liceul Special „Moldova” și Școala Gimnazială „Ion Creangă” organizează în TG. Frumos un eveniment pentru marcarea Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului.

  Cu această ocazie vă invităm să luați parte la acest eveniment care va avea loc în Parcul Central din Tg. Frumos (sau la Casa de Cultură, în cazul vremii nefavorabile) la ora 10.

  Pe parcursul evenimentului vom avea vorbitori care deschid evenimentul și vom împărți pliante informative despre autism, iar copiii vor primi baloane albastre, culoarea simbolică a acestei tulburări și pot participa la dansuri si jocuri.

  Astfel vor fi promovate drepturile persoanelor cu autism de a trăi în comunitate, bucurându-se de respect și acceptare. Evenimentul face parte din Campania Publica organizată cu prilejul Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet