22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Ziua Internațională a poeziei la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani

C.P. Sub titlul „Poeți și poezii pentru copii” Ziua Internațională a poeziei a fost marcată la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani printr-un  concurs de recitare, compoziții proprii, prezentare de carte și desene, activitate desfășurată în  sala de clasă, prin participarea elevilor din clasele a III-a A, B Și C, a IV-a A,B și C, și CP – C, sub coordonarea doamnelor profesor pentru învățământ primar Ancuța Nicoleta, Iordăchioaia Liliana, Bostan Larisa, Sorohan Marlena, Tarcan Mariana, Isticioaia Geanina și Lupu Corina.

Într-o variantă inedită, pe plaftorma Teams a liceului, elevii celor 6 clase au recitat poezii și au prezentat cărți, și-au împărtășit emoțiile și pasiunea lecturii. Concursul de recitare s-a încheiat cu acordarea de diplome.

Activitatea a cuprins de asemenea un concurs de desene între clase și de compoziții proprii sau colective, sub titlul „Compunem un poem dadist”.

Scopul activității a fost acela de marcare a evenimentului literar și de a încurja elevii să descopere frumusetea de a recita, citi, ilustra sau chiar compune poezii.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow