2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită de Asociația SANSA 2010

C.P. Asociaţia „ȘANSA 2010” organizează marți, 1 iunie 2021, un proiect dedicat copiilor de toate vârstele, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Activitățile din cadrul proiectului  vor  avea loc în intervalul orar 16:00 – 21:00, în piațeta din fața Primăriei Municipiului Pașcani, iar copiii se vor putea bucura din nou de baloane colorate și baloane de săpun, de jocuri interactive organizate de voluntarii noștri, ateliere interesante de măști, hand-made, modelaj baloane și facepainting.

Proiectul este derulat în parteneriat cu  Primaria Municipiului Pașcani, iar pentru a aduce și mai multe bucurii copiilor și a imortaliza momentele dorite, avem alături de noi și sprijinul celor de la Ideal Picture, pentru fotografii la minut și în format digital.

Precizăm că un element important al activităților desfășurate cu această ocazie îl reprezintă susținerea unui concert caritabil deschis, rezultat final al proiectului ART CLUB ȘANSA, organizat și pentru a promova atât voci consacrate ale comunității noastre, cât și pe cei ce iubesc muzica și doresc să își împărtășească aptitudinile publicului. Acesta este motivul pentru care le vom oferi posibilitatea celor care doresc să susțină public un mic recital, să se prezinte cu negativele pieselor pe suport digital la locul desfășurării evenimentului.

Ce se întâmplă diferit anul acesta? Vom încerca să animăm piațeta din fața Primăriei cu jocuri, să o colorăm cu fețe zâmbitoare, baloane și cretă colorată, să-i înveselim pe cei mici cu personaje de poveste,  pentru că este o zi în exclusivitate dedicată lor.

De aceea proiectul nostru cuprinde mai multe secțiuni:

  1. ”Jocul nu are vârstă”- sesiune de jocuri interactive
  2. Desene pe asfalt
  3. Sesiune de face- painting
  4. Expoziţie cu vânzare şi ateliere demonstrative:măști, hand-made, modelaj baloane
  5. Concert caritabil

Pe lângă activităţile menționate, ce sperăm să aducă multă bucurie copiilor, aceștia vor primi din partea  voluntarilor baloane colorate.

Astfel de activități  urmăresc dezvoltarea copiilor şi tinerilor prin intermediul artei, dezvoltă imaginația, interacțiunea umană,  de aceea cu ocazia zilei de 1 iunie am ales să oganizăm o Campanie creativă de jocuri şi preocupări artistice.

Și pentru că, de obicei, copiii au nevoie de spijinul și supavegherea părinților , vom avea nevoie de acordul lor la o parte din activități, pentru a respecta normele în vigoare, așadar invităm și pe cei mari să se alăture cu drag acțiunilor noastre, deoarece atunci când uităm să ne jucăm, uităm de cele mai multe ori și să zâmbim.

Vă așteptăm cu drag!

DE LA ACELAȘI AUTOR

Măsuri de relaxare pentru sărbători şi testarea PCR la intrarea în ţară, pe agenda CNSU – surse

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni marţi pentru a prelungi starea de alertă. Vor...

Deputat, Vasile Toma: Relansarea Programului Tomata, gura de oxigen salvatoare pentru agricultorii români și produsele autohtone

C.P. Luptă pentru supraviețuire. Aceasta a caracterizat în ultimii 2 ani, activitatea agricultorilor români, care au fost...

Anunt de mediu

ANUNŢ PUBLIC SC EMILY IMPEX SRL Motca, titular al activităţii Taierea si rindeluirea lemnului, comert cu ridicata a...

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI