23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

„Ziua Internationala a Cititului Impreuna”, la biblioteca din Targu Frumos

- Advertisement -

Biblioteca „Universul cunoasterii” din orasul Targu Frumos a sarbatorit la sfarsitul saptamanii trecute, „Ziua Internationala a Cititului Impreuna”. Timp de doua zile, impreuna cu trupa de teatru de la Clubul Copiilor, bucuria cititului a fost impartita atat celor mici de la Gradinita cu Program Prelungit, cat si celor mai mari.

 „Cititul împreună, în special între adulți și copii, este una dintre cele mai frumoase activități din lume, mai ales dacă e făcută cu drag și cât mai des.
Astăzi, împreună cu trupa de teatru de la Clubul copiilor Tg.Frumos, coordonat de d-na prof. Mirela Leahu, am continuat să dăruim din bucuria cititului. 
Dimineață s-a citit ”Iedul cu trei capre” prichindeilor de la Grădinița cu Program Prelungit. Iar la bibliotecă s-a citit cu voce tare piesa de teatru ”Tristan și Isolda”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a bibliotecii.

S-au rostit cu voce tare povesti care au redat magia basmelor, atat in institutia de invatamant cat si la biblioteca.

Organizatorii au precizat ca vor repeta astfel de activitati in fiecare zi pentru a cultiva beneficiile și frumusețea cititului în rândul copiilor și a celor care au grijă de ei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow