More

  Ziua Informării Preventive – „Marţi 13”

  Array

   

   

   

   

   

   

   

   

  C.P. Ori de câte ori data de 13  este într-o zi de marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi organizează  activităţi de informare a populaţiei în scopul conştientizării posibilităţii de manifestare a unor tipuri de riscuri în comunităţile în care locuiesc, pentru cunoaşterea măsurilor de protecţie şi a modului de comportare în situaţia producerii lor.

  Astfel, ziua de 13 noiembrie 2012 este declarată „Ziua Informării Preventive”.

  Pentru o mai bună informare a cetăţenilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi va organiza  următoarele activităţi de informare preventivă:

  1. Ziua Porţilor Deschise, între orele 09,00-16,00, la sediul Inspectoratului şi la subunităţile proprii din Iaşi, Paşcani si Târgu Frumos, unde sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să vadă autospecialele de intervenţie şi să asiste la prezentări informativ – educative şi demonstraţii de acordare a primului ajutor medical efectuate de către paramedicii SMURD.

  În acest context, partenerii noştri din cadrul Campaniei “Împreună pentru siguranţă”-

  E – ON România vor oferi profesorilor coordonatori ai cercurilor de elevi “Prietenii Pompierilor” şi “Cu Viaţa Mea, Apăr Viaţa”, premii pentru rezultatele foarte bune obţinute la aceste concursuri, constând în rucsacuri cu lucruri necesare supravieţuirii în situaţii de urgenţă. Acestea vor fi utilizate în pregătirea elevilor pentru participarea la concursurile viitoare.

  2. În unităţile de învăţământ din judeţ vor fi organizate exerciţii de evacuare în scopul cunoaşterii de către elevi a regulilor de comportare, pe timpul şi imediat după producerea unei situaţii de urgenţă.

  Suntem convinşi că prin informarea corectă şi cunoaşterea regulilor de prevenire a incendiilor poate fi evitată producerea unor evenimente ce pun în pericol viaţa şi bunurile cetăţenilor.


  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp