1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Ziua Informării Preventive – „Marţi, 13”

Incendiu Dragos Voda

Cei care nu au vazut inca cum arata o subunitate de pompieri, care sunt echipamentele din dotare, cum le folosesc si mai ales ce tehnica de interventie au cand participa la misiunile de salvare o pot face marti, 13, cand e ziua portilor deschise la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi si subunitatile acestuia din Pascani si Targu Frumos.

Totodata „luptatorii cu focul” ii vor informa pe vizitatori in legatura cu cunoasterea masurilor de protectie si a modului de comportare in cazul producerii unor situatii de urgenta. Toate acestea sunt parte dintr-o campanie de informare in colaborare cu E-on Romania ce poarta numele de „Preveniti ghinionul” si are ca rol constientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a încheiat în anul 2012 un parteneriat de colaborare cu E-On România intitulat “Împreună pentru siguranţă”. În baza acestei colaborări cei doi parteneri au implementat deja la nivel naţional campaniile “F.O.C – Flăcările Omoară Copii” şi “R.I.S.C.- Renunţă. Improvizaţiile sunt Catastrofale”. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow