24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Ziua Informarii Preventive, in scoli. Sfaturi de la pompieri – FOTO

Daca este marti si mai ales, 13, este „Ziua Informarii Preventive” la pompieri. Desfăşurate sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, având ca logo pisica neagră, activităţile informativ-educative ce au loc cu această ocazie, urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare, specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă.

Pompierii pascaneni au fost in vizita la scoli pentru a vorbi despre preventie. Printre acestea, s-a numarat si Centrul de Studii Stefan cel Mare si Sfant.

Salvatorii le-au aratat elevilor si cum se foloseste un stingator, obiectul care face diferenta in cazul unei situatii de urgenta.

Autospeciale cu pompieri au fost si la scolile din Bratesti, Cozmesti, Mircesti, Motca si Cristesti. La Helesteni, salvatorii voluntari au fost cei care au vorbit cu elevii si le-au prezentat masina cu care intervin.

Mentionam ca tot astazi, subunităţile Paşcani şi Târgu Frumos si-au deschis porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompier.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI