22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Ziua Îndrăgostiţilor, mult aşteptată de cupluri şi comercianţi

Mâine este Ziua Îndrăgostiţilor iar magazinele din Paşcani sunt pline cu diferite cadouri pentru cupluri, care mai de care, mai atrăgătoare. Şi florăriile şi-au făcut aprovizionări pentru această perioada, una dintre cele mai profitabile de peste an.

Ziua Îndrăgostiţilor, ce va fi sărbătorită mâine, a umplut magazinele din Paşcani cu tot feluri de cadouri. Cănile personalizate, pernuţele, plusurile sau diferite seturi sunt printre cele mai cumpărate produse de cei care vor să facă o surpriză persoanei iubite.Deşi este o sărbătoare venită de la străini, păşcănenii nu lasă această zi să treacă fără să o marcheze în vreun fel. Şi florăriile din oraş s-au pregătit pentru ziua de mâine.

Potrivit comercianţilor, trandafirii roşii sau inimioarele de plus sunt printre cele mai cumpărate produse. Preţurile pornesc de la circa 7 lei pentru o singură floare şi până la câteva sute de lei pentru un aranjament complet.
Păşcănenii sărbătoresc dragostea în stil englezesc, însă sunt mulţi care aşteaptă Dragobetele pentru a-şi arata sentimentele faţă de partenerul de viaţă. Chiar şi cei ajunşi la vârstă a treia. Cei care nu şi-au găsit încă persoană iubita, speră că această zi să le scoată în cale jumătatea.
Şi magazinele online sunt pline de tot felul de promoţii pentru a personaliza obiecte cu nume sau mesaje de dragoste. Potrivit celor spuse de directorul executiv al Asociaţiei Române a Magazinelor Online, pentru Mediafax, comerţul online oferă o gama largă de produse la preţuri accesibile. Au fost pregătite stocuri consistente, în special pentru produsele de culoare roşie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow