More

  Ziua Grădiniţei din Tg Frumos

  Array

  39 ani de existenţă. Atât are grădiniţa cu program prelungit din Târgu Frumos. Abia împliniţi, conducerea unităţii alături de cadrele didactice şi elevi au pregătit un spectacol artistic. Costumaţi ca la carte, prichindeii au dansat şi recitat poezii, ba chiar s-au transformat în personaje din filme şi desene animate.

  gradi tg f

  Sărbătoare mare la Grădiniţa cu program prelungit din Târgu Frumos. Aceasta a împlinit 39 de ani de existenţa. Pentru a marca cum se cuvine momentul, a fost organizat un spectacol artistic. Astfel, cei peste 3 sute de prichindei ai unităţii de învăţământ au fost în sărbătoare.

  După îndelungi pregătiri, ca fiecare prichindel să înveţe rolul, poezia şi paşii de dans, cadrele didactice au pus în scenă spectacolul artistic. Nu au lipsit piticii şi strunfii, prinţii şi prinţesele, dar şi albinuţele şi gândăceii.

  gradi la tg f

  Pe lângă acestea a fost pregătită şi o şezătoare. Micuţii s-au îmbrăcat în straie populare moldoveneşti şi au recitat poezii şi cântece tradiţionale româneşti.

  Înainte de programul artistic, preoţii din localitate au oficiat o slujba religioasă şi au sfinţit sălile de clasa, copiii şi cadrele didactice fiind binecuvântati.

  La serbarea Grădiniţei cu program prelungit din Târgu Frumos au fost prezenţi părinţii micuţilor, sponsori alături de autorităţile locale şi reprezentanţi de la alte unităţi de învăţământ din oraş.

  Materialul video îl puteți urmări în cadrul știrilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI