11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Ziua Femeii sărbătorită la Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău

Angajatele de la Primaria Pascani dar si de la institutiile din subordine au primit astazi din partea administratiei locale flori si ciocolata. Gestul a fost facut cu ocazia Zilei Internationale a Femeii care va fi sarbatorita duminica. Viceprimarul Vasile Axinte a fost cel care a inmanat doamnelor si domnisoarelor micul dar.

Si la Targu Frumos va fi facut acelasi lucru insa chiar de 8 martie. Mai multi angajati de la Primarie vor imparti pe strada peste 500 de lalele si felicitari reprezentantelor sexului frumos. Actiunea va avea loc de la ora 12:00, in fata sediului institutiei, a Liceului Ion Neculce si pe Esplanada orasului.

Totodata, in aceeasi zi, in sala mare a Primariei va avea loc un mic spectacol pentru femeile din oras, la care sunt invitate si doamnele din administratia locala, pensionare, angajate de la spital, cresa sau unitatile de invatamant. Cativa studenti vor interpreta muzica populara, folk sau usoara pentru a binedispune sarbatoritele.

La Harlau, ziua femeii va fi marcata sambata, cu o petrecere organizata de Primarie la un restaurant din oras. Sunt pregatite multe surprize, iar edilul orasului, Constantin Cernescu, va oferi flori reprezentantelor sexului frumos.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow