More

  „Ziua Europei” sarbatorita la Colegiul Unirea Pascani

  Array

  La Colegiul Tehnic CF,,UNIREA” Pascani au avut loc diverse actiuni educative prin care elevii au sarbatorit 9 MAI – ZIUA EUROPEI .
  Evenimentul a fost marcat prin urmatoarele:
  – Realizarea unui panou informatiV,,9 MAI- ZIUA EUROPEI” – in corpul B – parter
  – Prezentarea unui film documentar ,,Beneficiile integrarii europene” si auditie Imnul Europei –in corpul A – parter
  – Distribuirea de pliante informative si stegulete ale Uniunii Europene in randul elevilor si profesorilor
  – Realizarea unui sondaj in randul elevilor intitulat ,, Care este visul tau european?”
  Aceste actiuni au fost realizate de reprezentantii Consiliului Elevilor, Alexandru Romaniuc si Raluca Atanasoaiei, impreuna cu clasa a XI-a C ,coordonati de prof.Petronela Grigoroaea.

  In acelasi context , elevii din clasa a VI-a au realizat expozitia ,,Europa in imagini” indrumati de prof. Crina Elefteriu si prof Carmen Marcu.

  Tot azi s-au derulat si o serie de activitati in cadrul proiectului ECO-SCOALA, dintre care amintim:
  – Conferinta stiintifica cu tema,,Influenta poluarii si defrisarilor in mediul european”- sustinuta de prof.dr.Corina Slatinaru la care au participat 51 de elevi din clasele IX B, XI E, XI I si director adjunct Corina Ciopraga, prof.Crina Elefteriu , prof.Cosnita Emilia, prof.Anicolaesei Alexandra.
  – Inaugurarea ,,Bibliotecii verzi” care cuprinde 150 de brosuri si pliante primite gratuit de la Oficiul pentru Publicatii din cadrul Comisiei Europene.
  – Ecologizarea spatiilor verzi din incinta scolii si amenajarea unor ronduri cu flori – actiune de voluntariat realizata prin participarea unui numar de 60 de elevi.

  elevi unirea pascani

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum va fi sărbătorită Ziua Unirii la Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău, în acest an

  Mai sunt doar cateva zile pana la Ziua Unirii - 24 ianuarie, iar in acest an, manifestarile dedicate acestei sarbatori vor fi mai restranse,...

  Casă mistuită de flăcări într-un sat din apropierea orașului Târgu Frumos

  În data de 19.01.2021, ora 02:20, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit în localitatea Cristești, comuna Brăești, judeţul Iași, pentru stingerea...

  Dosar penal pentru doi bărbați prinși la braconaj piscicol pe Siret. Au fost amendați pentru că nu purtau mască de protecție

  Poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj. La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii au depistat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI