C.P. Ziua Educatiei a fost sărbatorită la Miron Costin Pascani într-un mod inedit.  24 de clase si 38 de profesori s-au deplasat pe Stadionul Municipal si folosind baloane de culori diferite au « scris » cuvantul EDUCATIE. 

La sfârșitul activitatii baloanele colorate care au cuprins si diferite mesaje legate de educatie au fost duse mititeilor de la Gradinita cu program prelungit, nr 2, Pascani. Tot cu ocazia acestei zile au avut loc alte manifestari, un spectacol de marionete al Teatrului Municipal din Chisinau sustinut in sala de sport a liceului pentru elevii de la ciclul primar, un atelier de bricolaj, ART DECO al elevilor de la clasa a X-a F, un mars de popularizare al proiectului national Euroscola, intitulat Ambasadorii Cetateniei Europene.

Cativa elevi au participat la Clubul Copiilor Pascani, la deschiderea activitatilor Casei Corpului Didactic Iasi, filiala Pascani, unde au defilat in costume de epoca, iar Fenomenalii, trupa de teatru a liceului a prezentat un fragment din Steaua fara nume, de Mihail Sebastian.

In cadrul aceluiasi eveniment, Mihnea Botezatu, elev in clasa a XII-a B a prezentat un eseu despre educatie, iar Ansamblul Plaiuri Pascanene a încheiat festivitatile prezentând câteva dansuri tradiționale românești si încântând publicul cu vocile Celiei Ungureanu si a Ralucai Avădanei.

Slider


loading...
Slider