24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Ziua Educatiei la Hirlau si Pascani

Ziua Educatiei, marcata pe 5 octombrie, a fost sarbatorita prin activitati diferite in scolile din judetul Iasi. La Liceul Tehnologic din orasul Hirlau, profesorii s-au gandit sa organizeze un work-shop despre proiectele ERASMUS. Au invitat cadre didactice de la unitatile din imprejurimi si le-au vorbit despre cum se deruleaza aceste activitati si cum poti accesa un proiect cu finantare europeana.

Si liceele din municipiul Pascani au organizat diferite activitati. La „Miron Costin”, 24 de clase si 38 de profesori s-au deplasat pe Stadionul Municipal si folosind baloane de culori diferite au « scris » cuvantul EDUCATIE. La sfârșitul activitatii baloanele colorate care au cuprins si diferite mesaje legate de educatie au fost duse mititeilor de la Gradinita cu program prelungit, nr 2, Pascani.

Mentionam ca Ziua Educației sau Ziua mondială a educaţiei este marcată în fiecare an la 5 octombrie, iar în România este sărbătorită pe 5 octombrie începând din anul 1944.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI