Slider

Zeci de copii au petrecut ieri de ziua lor, într-un mod creativ, la Biblioteca Municipală din Paşcani. De dimineaţă, elevii din clasele V-VIII, au participat la un atelier-concurs de desene, iar de la amiază au făcut tot felul de activităţi distractive, precum pantomimă sau balonul buclucaş. Ziua s-a încheiat cu o competiţie cu tradiţie, “Cupa 1 iunie la şah”, la care au participat patru categorii de copii.

De 1 iunie, copiii au ales să petreacă într-un mod creativ. Biblioteca Municipală din Paşcani a organizat mai multe concursuri, spre bucuria celor mici. Ieri, de dimineaţă, elevii din clasele V-VIII, au participat la un atelier-concurs de desene. Apoi, de la ora 13:00, au început tot felul de activităţi distractive.

 

17900010
Copiii au făcut pantomimă şi s-au distrat în cadrul miniconcursuri de ping-pong, balonul buclucaş şi altele. Cei mai buni dintre ei au primit diferite premii.
După-amiază, a avut loc “Cupa 1 Iunie la şah”. S-au organizat câte patru categorii pe diferite vârste, până la 14 ani. S-a jucat în sistem elveţian, cinci runde, iar fiecare partida a avut că timp 60 de minute.
Competiţia a fost organizată în colaborare cu A.S. Clubul de Şah Minerva din municipiu.

Slider