23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ziua Copilului, sărbătorită în „Mica Bucovină”, comuna Tătăruși

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită în avans în „Mica Bucovină” din apropierea Pașcaniului, comuna Tătăruși  din județul Iași. Peste 500 de elevi, începând cu prichindeiii de la grădiniță și până la cei mai mari, de la scoală profesionala, s-au bucurat împreună de tot ce înseamnă copilărie, la Baza Sportiva din localitate, miercuri, pe 31 mai, începând cu ora 10.00. A fost distracție, muzica, activități sportive dar și surprize dulci. Alaturi de sărbătoriții zilei au fost prezenți și reprezentanții autorităților locale, care i-au felicitat pe copii de ziua lor.

Pentru cei mai mici, magia copilăriei a fost adusa de cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, alaturi de care micuții au cântat, au dansat și s-au fotografiat. Entuziasmul s-a citit mai ales pe chipurile celor mai mici, când au primit din partea autorităților locale pachete cu dulciuri.

Menționam că an de an, la Tătăruși, copiii sunt sărbătoriți de ziua lor prin activități de amploare organizate de autoritățile locale, cu animatori, jocuri, spectacole artistice, muzica și surprize dulci.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow