23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ziua copilului, sărbătorită în localitatea Deleni. Cupa ”RESPECT” (FOTO/VIDEO)

Una dintre cele mai îndrăgite și totodată așteptate activități, care implică tinerii din comuna Deleni, a avut loc marți, 31 mai, la Baza Sportiva din localitate. Este vorba despre Cupa ” RESPECT” ,o competiție sportiva cu tradiție, ajunsa anul acesta la cea de-a XI-a ediție, un eveniment care marchează în fiecare an și Ziua Internațională a Copilului.

Activitățile au început de dimineața, în jurul orei 9.00, cu o scurta slujba religioasa. Apoi primarul, Dumitru Prigoreanu, a ținut un discurs despre însemnătatea competiției sportive și le-a urat copiilor „La mulți ani!”, de ziua lor.

Elevii au așteptat cu mult entuziasm manifestarea de anul acesta, având în vedere că în cei doi ani de pandemie competiția nu a putut fi organizata. După partea de început, a urmat distracția, s-a dat startul jocurilor sportive iar la final toți copiii au fost răsplătiți cu pachete cu dulciuri.

Cupa ”RESPECT” Deleni este o competiţie sportivă interşcolară cu tradiţie în localitate, care are scopul de a cultiva participanților interesul pentru sport, dar și un rol educativ, prin promovarea în rândul copiilor și tinerilor a valorilor autentice, legate de respectul față de semeni și față de natură. În anii de dinainte de pandemie, evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, de peste 1000 de elevi în fiecare an. Evenimentul este organizat în preajma zilei de 1 iunie, pentru a marca totodată și ”Ziua Copilului”.

 


Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow