6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Ziua Copilului sărbătorită în comune și orașul Hârlău

Ziua Copilului va fi sarbatorita asa cum se cuvine si in comunele din apropierea municipiului Pascani, in orasul Harlau si localitatile din apropiere. In unele locuri, chiar in avans. Mai exact, in comuna Tatarusi, peste 500 de copii vor primi cadouri din partea administratiei locale. Darurile vor fi impartite vineri, pe 28 mai, cu respectarea tuturor regulilor sanitare actuale.

In orasul Harlau, a sosit deja pentru copii, un parc de distractii. Iujurile sunt amplasate in preajma Casei de Cultura. Primarul, Radu Curca, a spus ca se poarta discutii ca de Ziua Copilului sa vina in oras si un minicirc, dar in functie de evolutia sanitara si de relaxarea restrictiilor ce vor fi stabilite la nivel national.

Nici in comuna Deleni, aceasta sarbatoare nu va trece fara sa fie marcata prin bucurii celor mici. Administratia locala a alocat din buget suma de 25.000 lei, bani din care vor fi daruite cadouri celor peste 1.300 de copiii din satele componente. De asemenea, un grup de la Teatrul Luceafarul din Iasi va merge prin scoli, unde vor avea loc mici momente de amuzament.

Si in municipiul Pascani vor avea loc mai multe activitati in centrul orasului, dar si in fata Casei de Cultura Mihail Sadoveanu. Printre altele, va fi si un spectacol, desene pe asfalt sau demonstratii de karting.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow