20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Ziua Copilului, sărbătorită în avans în școlile pășcănene – FOTO

- Advertisement -

Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans, marți, 31 mai, în două școli din municipiul Pașcani. La Liceul Teoretic Miron Costin din zona vale a orașului, cei mici s-au distrat într-un mod inedit. Fiecare și-a adus la școală animăluțul de companie pentru a-l prezenta colegilor. Astfel, curtea unității de învățământ a adunat zeci de pisici, căței, hamsteri, iepurași și alte necuvântătoare, îndrăgite de copii.

Masha, un pui de bichon de numai trei luni, a fost adusă marți la școală de un copilaș. Micul patruped, cu ochii negri și blană pufoasă, s-a lăsat alintat de cei prezenți. Un alt băiat le-a prezentat colegilor micul prieten necuvântător – un porcușor de Guineea, ce adoră fructele și legumele.

Mare zarvă și bucurie a fost și în curtea Școlii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, locația din cartierul Fântânele. Cei mici au dat frâu liber creativității prin diferite ateliere de desen, au cântat și dansat. Activitățile au continuat și după-amiază cu jocuri demonstrative de fotbal între elevi și cadre didactice.

În școli, Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans, deoarece pe 1 iunie este zi liberă atât pentru elevi cât și pentru angajați.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow