Sute de copii de la Tătăruși au petrecut astăzi, cu întârziere, Ziua Copilului. Evenimentul a avut loc la baza sportivă din marginea localităţii în prima parte a zilei. Au fost organizate concursuri de fotbal, atletism, şah, desene pe asfalt şi săritură în lungime. Cei mai buni au fost răsplătiţi cu premii din partea administraţiei locale, iar toţi copiii au primit pachete cu dulciuri şi sucuri. Surpriza zilei au fost personajele de desene animate, ce au venit să îi bucure pe micuţi.
Peste 600 de preşcolari şi elevi din comuna Tatarusi au sărbătorit astăzi Ziua Copilului. Administraţia locală a planificat acest eveniment, cu câteva zile întârziere, la baza sportivă de la marginea localităţii de reşedinţa. De dimineaţă, micuţii dar şi adolescenţii, au participat la concursuri de fotbal, şah, atletism, desene pe asfalt sau săritură în lungime.

 

s3330483 s3330493 s3330419 s3330427

Fiecare în parte a încercat să fie cel mai bun la competiţiile organizate şi să ocupe primul loc în clasament.

Pentru prima dată în comună, fetele au făcut şi o echipa de fotbal. Au jucat împotriva băieţilor şi au fost învinse, însă le-au promis că vor munci şi în curând vor fi învingătoare.

 

s3330471

La finalul competiţiilor, cei mai buni au fost premiaţi de administraţia locală cu ghiozdane sau sapci, iar toţi copiii au primit pachete cu dulciuri şi sucuri.

 

s3330540
Supriza zilei pentru cei care îşi trăiesc copilăria au fost personajele de desene animate, care şi-au făcut prezenţa pe terenul de sport.

 

s3330567
Menţionăm că în comuna Tătăruși, în cele patru şcoli din satele componente şi două grădiniţe, învaţă aproape 700 de copii.

Slider
loading...