33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

„Ziua Copilului“ – desene pe asfalt, muzică, dans şi competiţii sportive organizate de Primaria Pascani, Biblioteca Municipala si TNL

pnl ziua copilului

Ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese. Astfel, incepand cu ora 10 s-a dat startul marataonului de distractiei in Municipiu. Atat in zona Deal cat si in zona Vale, zeci de micuti, insotiti de parinti si bunici au participat la toate concursurile organizate la nivel local.

In zona Deal, administratia locala a organizat incepand cu ora 10.00 Concursul de desene pe asfalt, Concursul de indemanare pe bicicleta. Si membrii Asociatiei “Sansa 2010”, au imparti 200 de baloane colorate copiilor. Timp de cateva ore, in intervalul 17.00 – 20.00 in piata “Mihail Sadoveanu” micutii au asistat la teatru de papusi „In lumea povestilor”.

Manifestarile au costat municipalitatea 28.406 lei, dintre care 24.000 lei pentru premierea elevilor.
Concursul de desene pe asfalt, buget de 748 lei, bani din care a fost achizitionata creta colorata in valoare de 320 lei, plus diplome de participare si dulciuri in valoare de 428 lei.

Concursul de indemanare pe bicicleta buget de 1540 de lei, cei mai multi bani fiind destinati dulciurilor pentru cei aproximativ 70 de concurenti. Membrii asociatiei “Sansa 2010”, au imparti 200 de baloane colorate, in valoare de 200 ron, iar teatrul de papusi buget 1.858 lei.

Pentru cateva ore, Biblioteca Municipala a fost neincapatoare de copii talentati, care au venit echipati, sa participe la concursul de desene. Zeci de micuti au pictat pentru cateva ore, desene avand ca tema „Magia copilariei din Pascaniul de altadata”. La final au fost alesi castigatorii, fiind premiati cu carti si diplome. Este vorba despre 2 fete care au luat locul I – Anca Stumbea de la Scoala „Iordachi Cantacuzino” si Andreea Sandu de la „Sadoveanu”.

Zeci de copii au fost intampinati sambata pe Esplanada din Zona Vale a Municipiului de printi si printese care le-au daruit dulciuri si i-au antrenat in numeroase concursuri si jocuri specifice copilariei. Manifestarea a purtat numele de „Un zambet de copil” si a fost organizata de TNL Pascani. Prichindeii au primit din partea organizatorilor dulciuri, baloane si diplome.

centru copii

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow