Slider

Ziua comunei Todiresti – 19 august 2018. Prilej de infratire cu fratii de peste Prut

Cetatenii plecati in strainatate din comuna Todiresti, dar si cei ramasi acasa, sunt invitati de administratia locala sa petreaca la sarbatoarea comunei. Evenimentul va avea loc duminica, 19 august.

In prima parte a zilei, administratia locala va avea oaspeti alesi de peste Prut. In contextul marcarii Centenarului Marii Uniri, comuna se va infrati cu localitatea Ulmu, raionul Ialoveni, din Republica Moldova. In zi de sarbatoare, vor veni delegatii cu alesii din sat dar si consilieri locali.

Totodata, va avea loc si un spectacol folcloric sustinut de ansambluri din Ulmu, Todiresti, Helesteni si Ruginoasa. Va urma apoi, premierea celor 11 cupluri de aur din comuna.

In a doua parte a zilei, va incepe concertul mult asteptat. Vor veni artisti renumiti, precum Olga Ciolacu, Angela Rusu, Sylvia si DJ Rynno, Corina si DJ Criswell. Seara se va incheia cu un foc de artificii, care va lumina cerul.

Mentionam ca localitatea Ulmu din Raionul Ialoveni are o populatie de circa 3.243 de locuitori si este situata la o distanta de circa 35 de km de Chisinau.

 

Slider