More

  ZIUA COMUNEI STOLNICENI – PRAJESCU – EDITIA 2018 – VIDEO

  SARBATOARE LA STOLNICENI-PRAJESCU

  Duminica Rusaliilor a fost o zi cu dubla semnificatie si in Stolniceni-Prajescu, unde a fost organizata cea de-a VI-a editie a Zilei Comunei. Sarbatoarea a inceput de la ora 13.00, la Casa Tineretului, la fel ca si in ceilalti ani.

  Tonul distractiei a fost dat de elevii scolilor din Stolniceni, Cozmesti si Bratesti, precum si de Asociatia Gipsy Eye.

  Apoi, pe scena au urcat oficialitatile locale si cele judetene. Au participat primari din apropiere, cat si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, prefectul judetului, Marian Serbescu si deputatul Vasile Axinte.

  Spectacolul a continuat cu muzica folclorica interpretata de artisti renumiti precum Angelica Fluture, Alexandru Bratan, Adriana Apostol sau Cristinel Iordachioaia.

  Melodia „Acasa-i Romania”, interpretata de Laura Olteanu, cu peste 13 milioane de vizionari pe Youtube, a facut senzatie si la Stolniceni.

  Un grandios foc de artificii a incheiat sarbatoarea de anul acesta. Materialul video poate fi vazut integral pe site-ul bittv.info si canalul de Youtube cu acelasi nume.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI