More

  Ziua comunei organizată de săteni, la inițiativa noului primar :FOTO și VIDEO

  Array

  Au muncit cot la cot şi au organizat ziua comunei fără buget în doar patru zile. Este vorba de un grup de locuitori din Miroslovești, în frunte cu noul primar al comunei, care au organizat o nouă ediţie a tradiţionalului bâlci din localitate. Pentru că nu a fost investit încă în funcţie, Constantin Cojocaru a apelat la bunăvoinţa voluntarilor, iar evenimentul s-a dovedit unul de succes.

  Joc şi voie bună ieri la Miroslovești. Sute de locuitori din sat, în frunte cu reprezentanţi ai administraţiei locale au participat la o nouă ediţie a zilelor comunei. Evenimentul a avut loc pe “haţaş” cum este cunoscut de oamenii locului, aprope de ieşirea din sat spre Brătești.

  De la ora 13.00 până spre noapte, pe scena special amenajată au urcat zeci de artişti care au încântat publicul cu muzică de petrecere, sârbe şi bătute moldoveneşti numai bune de scos oamenii la horă.

  Nici cei mici nu au fost neglijaţi. Special pentru ei a fost amplasat un parc de distracţii, tarabe cu suveniruri sau vată de zahăr.

  Spre sfârşit, participanţi la eveniment au fost serviţi de administraţia locală cu aperitive şi vin.

  Spectacolul de ieri a fost organizat de noul edil al comunei, Constantin Cojocaru, ajutat de tineri voluntari din localitate, oameni de afaceri şi artişti locali care au întreţinut atmosfera. Evenimentul a fost organizat în doar patru zile.

  Reamintim că în fiecare an, la 50 de zile de la Înviere, de Rusalii, locuitorii din Miroslovești sărbătoresc zilele comunei şi hramul Bisericii “Sfânta Treime”. Pentru acest eveniment gospodinele pregătesc mâncăruri tradiţionale gustoase, invită rudele la masă, după care ies cu toţii în centrul satului la bâlci.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Nerespectarea distanței în trafic – cauza accidentului rutier de pe strada Grădiniței, spun polițiștii

  Accidentul rutier spectaculos, dar care putea sa aiba urmari grave, ce a avut loc sambata in jurul orei 11:00, pe strada Gradinitei din municipiul...

  Mica Unire – sărbătorită cu mai puțin festivism, din cauza pandemiei – VIDEO

  Ziua Unirii, 24 ianuarie, nu a mai fost sarbatorita cu acelasi festivism ca in ceilalti ani, din cauza pandemiei. In municipiul Pascani, la Casa...

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI