17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Ziua Comunei Miroslovesti, de Rusalii. Premierea cuplurilor de aur și a celor mai buni elevi și spectacol cu artiști de renume

Duminică, 4 iunie, va fi mare sărbătoare în Miroslovești. De Rusalii, întreaga comunitate dar și localnicii din zonele apropiate, vor petrece de Ziua Comunei. Evenimentul va avea loc în zona parcului de la Hațaș-Grui, ca și în ceilalți ani. Administrația locală a pregătit un program artistic cu nume importante din muzică populară, dar și momente pentru tineri.

Odată cu această sărbătoare, primarul comunei, Costel Cojocaru, a precizat că vor fi premiate cuplurilor de aur, dar și elevii merituoși. Vor fi aplaudați la scenă deschisă cei care sunt deja un exemplu pentru comunitate, opt familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorii, 11 cu 60 de ani de la căsătorie și două care au împreună 65 de ani de când și-au unit destinele .

Spectacolul începe de la ora 14:00, iar pe afiș sunt trecute nume precum, Andreea Haisan, Miora Velicu, Grigore Gherman, Igor Cuciuc, Diana Lungu, Marius Zgaianu și alții.

Este așteptată la Miroslovesti și Orchestra Populară Rapsozii Botosanilor Ioan Cobâlă, cu suita de soliști vocali.

Pentru cei tineri, atmosfera va fi întreținută de artistul, Sonny Flame.

Între timp, în zona unde va fi amplasată scenă, va fi amenajat un parc de distracții pentru cei mici, terase cu grătare și băuturi.

În a doua zi de Rusalii, de Sfânta Treime, este hramul bisericii din sat și sunt așteptați să participe un număr cât mai mare de localnici.

Alte articole