More

  “Ziua comunei” la Stolniceni Prăjescu

  Array

  Sfârşit de săptămână cu joc şi voie bună în comuna Stolniceni Prăjescu. Sute de locuitori au petrecut după amiaza zilei de duminică, alături de edilul local, Costel Hugianu la cea de-a patra ediţie a “Zilei comunei”. Evenimentul a avut loc la Casa Tineretului începând cu ora 16.00.

  Startul distracţiei a fost dat de tinerele talente din comună, care i-au încântat pe cei prezenţi cu muzică populară şi uşoară, însă nu au lipsit nici momentele de dansri tradiţionale ale ruşilor lipoveni pregătite de elevii şcolilor din localitate.

  Invitaţi la eveniment au fost şi artişti din localităţile învecinate. După tinerii din comună, au urcat pe scenă Ansamblul Plaiuri Păşcănene, Cristinel Iordachioaia şi Adriana Apostol care i-au invitat la dans pe cei prezenţi la sărbătoarea comunei.

  Bucuroşi de atmosfera creată de artiştii, locuitorii comunei nu s-au lăsat mult aşteptați și au arătat cum ştiu să se distreze când e sărbătoare la ei acasă. De la mic la mare, sătenii au încins o horă în jurul artiştilor.

  De departe, cel mai aşteptat moment pentru tineri, a fost apariţia interpretului de manele Nek dar şi a Danielei Gyorfi care au interpretat melodii pentru toate gusturile.

  Petrecerea s-a terminat târziu în noapte cu un grandios foc de artificii. Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Stolniceni Prăjescu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI