More

  Zilele toamnei la Cotnari

  Array

  Sărbătoare de zile mari la Cotnari. În acest sfârşit de săptămână sute de locuitori ai comunei şi din localităţile învecinate s-au adunat pe Dealul Cătălina pentru a participa la o nouă ediţie a “Zilelor toamnei la Cotnari”, eveniment organizat de Primărie şi Consiliul Local.

  Pe scenă au urcat, începând cu ora 13.00 zeci de artişti, interpreţi de muzică populară dar şi uşoară care i-au încântat pe participanţi cu melodii de petrecere numai bune de dans. Pe lista s-au aflat nume consacrate ca Ion Ursachi, Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Rapsozii Botoșanilor, Codruţa Filip şi DJ Ovi Live.

  Prezente la eveniment au fost şi personalităţi din viaţa politică. S-au distrat alături de locuitorii din Cotnari deputatul PMP, Petru Movilă care a spus că vine în fiecare an cu drag la sărbătoarea comunei.

  Pentru prima dată, la “Zilele toamnei la Cotnari” a fost senatorul Florin Constantinescu. Politicianul a felicitat administraţia locală pentru organizarea evenimentului şi a spus că va mai reveni şi la anul.

  De asemenea, locuitorii comunei au felicitat administraţia locală pentru organizarea evenimentului. Sătenii s-au declarat mulţumiţi de sărbătoare şi de artiştii care au urcat pe scenă.

  Menţionăm că “Zilele Toamnei la Cotnari” ediţia a V a a avut loc duminică, 3 septembrie pe Dealul Cătălina din localitate. Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI