More

  “Zilele Toamnei”, la Cotnari. Petrecere şi voie bună

  Array

  Spectacol de zile mari într-o comună din apropierea oraşului Hîrlău. Peste două săptămâni, Primăria Cotnari organizează “Zilele Toamnei”, pe Dealul Cătălina. Mai exact, pe 8 octombrie, va avea loc un spectacol artistic de muzică populară dar şi uşoară, precum şi dansuri tradiţionale româneşti. Petrecerea câmpenească, de la care nu vor lipsi micii, standurile cu tot felul de gablonţuri şi iujurile, se va termina cu un foc de artificii.

  Cotnărenii şi nu numai sunt invitaţi duminică, 8 octombrie, la “Zilele toamnei”. Sărbătoarea va avea loc pe Dealul Cătălina, locaţie renumită în tot judeţul Iaşi. Distracţie va începe cu muzică populară interpretată de artişti renumiţi, precum Rapsozii Botosanilor, Ion Paladi sau Margareta Clipa.

  Şi tinerii vor avea parte de un spectacol pe gustul lor. Va cânta Irina Rimes şi Morris, iar edilul Vasile Creţu spune că vor mai fi şi alte surprize pentru acest public.

  Prezentatorii evenimentul vor fi Vlad Baba, un cunoscut actor şi Codruţa Filip, o solistă cu renume.
  La finalul petrecerii câmpeneşti, administraţia locală a pregătit un foc de artificii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet