6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie de sărbătoare, marți, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, când au început zilele unității de învățământ. Evenimentul deosebit pentru profesori, elevi, părinți și comunitate a debutat cu o serbare a copiilor care frecventează cursurile instituției.

Și pentru că Moșul Nicolae este cel care aduce daruri micuților, specialii din Pașcani au fost și ei răsfățați. Administrația locală le-a dăruit 125 de pungi cu dulciuri (figurine de ciocolată, napolitană și portocale), câte un brăduț cu instalație luminoasă și câte un tort pentru cele 18 clase. Consilierul local, Dumitru Pantazi, le-a împărțit tradiționalii colăcei pentru frumoasele momente puse în scenă.

Activitățile din cadrul Zilelor Școlii vor continua în această săptămână cu ateliere de creație și manifestări specifice acestei sărbători, iar pe 8 decembrie va fi lansat un proiect de dezvoltare instituțională.

De precizat este faptul că la Școală Gimnazială Specială de pe strada Gării învață 125 de elevi, dintre care 23 de copii din municipiu, 30 din centrele de plasament din Pașcani și restul din comunele apropiate. Adminstratia locală nu a împărțit de Sfântul Nicolae cadouri și în alte școli sau grădinițe din oraș.

În schimb, în orașul Târgu Frumos, administrația locală prin primarul, Ionel Vatamanu, a dăruit marți, 6 decembrie,  450 de pachete cu dulciuri micuților din creșă și grădinițe.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow